Nieuwe Oogst van De Eenhoorn

De inkopers van De Eenhoorn hebben de afgelopen maanden de nieuwe oogsten van de thee en koffie getest en beoordeeld. Er zijn mooie oogsten ingekocht. Wij zijn trots op de kwaliteit van de biologische theelijn en de Grand Cru thee, die via Madame Tseng uit Paris naar Kampen is gekomen. De koffies uit Afrika en Midden Amerika zijn vastgelegd en worden binnenkort verscheept naar Kampen.

Waar ging de aandacht naar uit?

Biologische thee
De Eenhoorn heeft een Biologische theelijn. Deze theelijn is opgebouwd uit een negental soorten. Op verzoek van een aantal relaties hebben we er twee infusies aan toegevoegd, te weten Kamille en Verveine. Deze theelijn is SKAL- gecertificeerd en bij uitstek geschikt voor de biologische detailhandel maar ook voor horecagelegenheden die zich meer en meer met biologische producten willen onderscheiden.

Grand Cru thee
Binet Brasser en Tineke Jansen hebben de afgelopen weken intensief contact gehad met Madamme Tseng uit Paris. Madamme Tseng blijkt toch weer in staat uitzonderlijke thee te produceren of te bemachtigen die terecht het predicaat Grand Cru mogen dragen. De theesoorten in dit assortiment zijn zeldzaam en exclusief en uitermate geschikt voor horecagelegenheden waar thee de aandacht krijgt als een non- alcoholische wijn. Herkomst, verscheidenheid, geur en smaak bepalen de kwaliteit van deze theesoorten.

State Origin Koffie
Joost Bosman en Ronald Brummelhuis zorgen voor een mooi, vers gebrand koffie assortiment. Op basis van het State Origin principe worden de koffiebonen ingekocht en gebrand. Elk land, elke plantage heeft immers haar eigen karakteristieken. Van Brazilie, Via Costa Rica naar Ethiopie en eindigend op Sumatra. De Eenhoorn reist de wereld rond op zoek naar goede koffie.

Wilt u het zien en beleven?
Door middel van zintuigprikkelende presentaties willen wij u kennis laten maken met bovengenoemde producten. U bent van harte welkom op onze productlocatie en in onze winkel aan
De Oudestraat 101 te Kampen.
Een afspraak maken voor een Masterclass kan natuurlijk ook.
Kijk voor meer informatie op www.eenhoornkoffiethee.com

Nieuwe Oogst van De Eenhoorn
Madame Tseng

Nieuwe Oogst van De Eenhoorn
De Eenhoorn thee

Nieuwe Oogst van De EenhoornKoffie proeven

Nieuwe Oogst van De EenhoornDe winkel

Nieuwe Oogst van De EenhoornKoffie/thee bar

Nieuwe Oogst van De EenhoornDe Eenhoorn in Kampen


‹ terug