Zondag 14 april: Openlag Museum De Sigarenmaker in Bergeijk

Museum De Sigarenmaker opent in de wintermaanden iedere eerste zondag van de maand haar deuren om het oude ambacht van het met de hand maken van sigaren aan u te tonen. Deze zondag is de laatste open zondag van het winterseizoen van 2018/2019, de volgende open zondag is pas weer in oktober!

Wegens groot succes komen deze keer de assortimentskisten en de sigarenpresenteerders nog een keer aan bod. Er komen er steeds meer bij dus er is altijd weer wat nieuws te zien. Ook zijn ook weer de vele mappen met sigarenbandjes te bewonderen. Deze zijn weer verder uitgebreid!
Wilt u zien hoe een sigaar gemaakt wordt? Er worden op deze dag regelmatig demonstraties gegeven, zowel shortfillers als longfillers. Ook kunt u hierover vragen stellen die de medewerkers graag zullen beantwoorden. Natuurlijk is op deze dag de koffie/thee (met koekje) gratis. Voor de kinderen is er een ouderwetse snoepautomaat waar zij gratis een met snoepjes gevuld ei uit mogen halen. Het gebouw is goed toegankelijk voor minder validen.

Wanneer: 14 april 2019
Tijd: 13.00 uur tot 16.30 uur
Waar: Bezoekerscentrum Teutenhuis, Domineestraat 8a, Bergeijk

Gratis toegankelijk

Voor meer informatie kunt u terecht op:
www.desigarenmaker.nl
e-mail: info@desigarenmaker.nl
telefoon: 06-23556643 (tussen 10.00 en 18.00 uur)


Zondag 14 april: Openlag Museum De Sigarenmaker in Bergeijk


‹ terug