Zigarren Herzog Berlijn

Zigarren Herzog am Ludwigkirchplatz

De winkel Zigarren Herzog am Ludwigkirchplatz in Berlijn is geopend in 1996. Ontstaan vanuit de liefde voor sigaren van eigenaar Maximilian Herzog. In zijn assortiment alleen de beste sigaren ter wereld. Onderstreept door de keurmerken Habanos Specialist en Davidoff Depositair. Ook vindt u hier een brede selectie accessoires van topmerken zoals St. Dupont, Elie Bleu, Porsche Design en Xicar.
Naast de ruime klimaatkamer, die doet denken aan een sigarenbibliotheek, is een grote collectie antieke sigarenknippers te zien die eigendom waren van Dr. Herzog.
In de lounge kunt u terecht om onder het genot van een drankje en een mooie sigaar te praten of te lezen over sigaren. Voor vaste klanten zijn er lockers beschikbaar.

Zigarren Herzog am Hafen

Gelegen aan de Stralauer Allee 9 in Berlijn aan de oever van rivier de Spree is de tweede winkel van Maximilian Herzog gesitueerd. Hier vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment Cubaanse sigaren gesorteerd op jaargang (boxcode) en dekbladkleur in een klimaatkamer van 60 m2. Verder een uitgebreid assortiment exclusieve accessoires, sterkedranken en boeken. De lounge is schitterend ingericht en de halfronde ramen vullen de ruimte met licht. Bij mooi weer is het dakterras geopend met uitzicht op rivier de Spree.

Zigarren Herzog BerlijnLudwigskirchplatz

Zigarren Herzog BerlijnZigarren Herzog am Hafen

Zigarren Herzog Berlijn

Zigarren Herzog BerlijnDakterras


‹ terug