Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebber

De Colibri sigarenknipper is genomineerd als beste sigarenaccessoire en er wordt wereldwijd dan ook behoorlijk wat aandacht aan besteed.

De Colibri V-knipper is ergonomisch ontworpen waardoor hij goed in de hand ligt. Deze klassieke manier van knippen groeit weer in populariteit. Het roestvrijstalen blad is geveerd en maakt een diepe scherpe snede van zo’n 7 mm in de kap van een longfiller voor een robuuste en rijke smaak. Geschikt voor grote sigaren (60+ ring gauge) en ook perfect voor een torpedo model. Een kwaliteitsproduct, inmiddels omarmt door velen.

Traditioneel
Dit product is in 2014 in Nederland geïntroduceerd en wordt steeds populairder. In diverse facebookberichten wordt de sigaar met de knipper van Colibri gepresenteerd. Van oorsprong een traditioneel product, lubmolen genaamd, dat in een trendy jasje is gestoken. Liefhebbers houden het doorgaans niet bij één knipper maar kopen er meerdere in verschillende kleurtjes en designs. Daar wordt dan weer op voortgeborduurd door verschillende accessoires te matchen. Bijvoorbeeld een felblauwe knipper met een aansteker. Je kunt dus setjes maken.

Introducties
Op de CPCPR, de Amerikaanse beurs in Las Vegas afgelopen juli, heeft Colibri nieuwe producten gelanceerd. Deze zijn inmiddels verkrijgbaar bij de echte tabaksspeciaalzaak.

Over het bedrijf Colibri
Colibri is gespecialiseerd in herenaccessoires en is opgericht in 1928 door de in Frankfurt geboren Julius Lowenthal. Hij ontwikkelde in dat jaar de eerste semi-automatische Zwitserse aansteker, de Colibri Original, waarmee hij zijn bedrijf op de kaart zette. In 1935 lanceerde het bedrijf de volledig automatische ‘Monopol’ aansteker. Voor de soldaten in de tweede wereldoorlog werd in 1940 de ‘Stormgard’ op de markt gebracht. De eerste elektrische aansteker werd gemaakt in 1967, genaamd de ‘Molectric’.

James Bond
Voor de James Bondfilm, The man with the golden gun uit 1974, heeft Colibri het gouden geweer gemaakt. Dit werd samengesteld uit de ‘Molectric 88’ aansteker, manchetknopen, een sigarettenhouder en een vulpen.

Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebber
Aansteker

Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebberAansteker

Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebberAansteker

Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebberGolden Gun

Sigarenaccessoires van Colibri voor de echte liefhebberJames bond


‹ terug