Noorwegen als luxe wintersportbestemming

100 % sneeuwgarantie in Trysil

Trysil ligt er spik en span bij. Goed geprepareerde pistes van groen tot zwart, luxehotels, gezellige berghutten...
Maar er is meer in het grootste skigebied van Noorwegen. Premium Blend verliet de gebaande paden en ging letterlijk off piste.

Mocht je van drukke après-ski-feesten houden, moet je dat vooral niet doen, maar het Scandinavische land biedt met skigebied Trysil een heel andere wintersport dan we kennen van landen als Frankrijk en Oostenrijk. Een wintersport van gegarandeerde – maar dan écht – sneeuwzekerheid, goed geprepareerde pistes, een groot aanbod van gezonde maaltijden (ook in de skihutten), luxe stoeltjesliften en een kindvriendelijke omgeving. Toch is het zonde om je primair te focussen op de lange latten, want ook off piste is er een boel te beleven. Denk aan een sneeuwschoenwandeling, elan- densafari, sterren- en (als je geluk hebt) noorderlichtkijken, een ritje met de hondenslee of een dagje wellness.

PB-reizen-Noorwegen-Small

Ploegen door poedersneeuw

Als je een sneeuwschoenwandeling bij Wolverine Adventure boekt, neemt Karl Jørgen Seljestad je mee naar de bossen en sneeuwvlakten van Trysil. Met sneeuwschoenen ondergebonden en camera in de hand ploeg je voort door de diepe sneeuw.